luni, 15 noiembrie 2010

Dragostea - joc de societate

            Unul dintre cele mai frumoase jocuri de societate din prezent, unde intotdeauna exista maxim un castigator si minim un pierzator este Dragostea. Jocul in care exista o singura regula, ce trebuie urmata pentru a nu fi cel ce pierde si anume: "Nu te indragosti!".
            Jocul pentru care nu ai nevoie de carti, piese, table etc. si pe care il poti juca oricand, oriunde si cu oricine. Tehnica cel mai des utilizata pentru a obtine victoria este bluff-ul.

            Cheile succesului sunt minciuna si prefacatoria.
            Cum se joaca? E simplu, gasesti cu cine sa joci, il/o ruinezi si apoi te muti la alta masa, unde sunt jucatori care prezinta mai mult interes si de la care poti stoarce mai mult.
            Care este satisfactia? Nu stiu inca. Nu am iesit niciodata invingator la acest joc. Banuiesc insa, ca nu te bucuri de victorie, ci doar te bucuri ca nu esti cel invins.
            Jocul la care, orice invingator ajunge intr'un final sa fie invins. Si asta poate pentru ca si cei mai buni jucatori, ajung sa isi doreasca sa piarda...
            Ce multi nu inteleg este, ca miza acestui joc nu consta in jetoane, ci in bucati de suflet. Castigatorii nu au ce face cu castigurile si le dau la spate, in timp ce pierzatorii le simt lipsa poate pana la sfarsitul vietii...
            Desi Dragostea nu se joaca neaparat pe dezbracate, atunci cand pierzi te simti mai gol ca niciodata...
            De ce considera unele persoane ca Dragostea ar fi un joc? De ce realizeaza ca nu este asa, abia dupa ce raul a fost facut? De ce? De Ce? DE CE?
            Prea multi "De ce?"....deja risc sa o dau in alt joc...numit "VIATA"....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu